1st day of training school

Jag är framme i New York!!! Eller på Long Island närmare bestämt. Vi kom till flygplatsen typ 8 igår, men sen fick vi vänta på flygplatsen i 2 och en halv timme innan vi äntligen åkte därifrån. Vid 00 ungefär fick vi äntligen komma in på skolan och ställa in bagaget och hitta våra rum. 
Det är så äckligt varmt och fuktigt i luften att man känner sig svettig och klibbig hela tiden, maten är inte den bästa, sängarna är hårda och allt är väll inte riktigt perfekt men annars är allt väldigt bra ändå!! Idag har vi haft en heldag med lektioner (08-18.30 med pauser), imorgon har vi lektioner på förmiddagen innan vi ska in till NYC, på torsdag väntas ännu en heldag med lektioner och på fredag åker jag äntligen till värdfamiljen!!


Matsalen!

Byggnaden där vi har lektioner och våra sovsalar.

Och efter att ha haft lektion om näringsrik mat och vad man bör ge och inte ge till barnen serverades vi denna lunchen... lite sallad iallafall!

till lunchen fanns det självklart chokladkaka med grädde att äta till:))) vad annars liksom

och matsaleeeen

på vägen till affären stötte vi på vår livs första tvättbjörn! Som tyvärr inte riktigt var vid liv

Och bara en av alla knäppa saker vi upptäckt att amerikanare gör; lämna kundvagnarna där man parkerat bilen (vem orkar gå i onödan???)
Och nuuu ska jag njuta av högsta kvalité-pulverkaffe ur pappersmugg, bättre kan det knappast bli!!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: