Haunted houses & coroner's office

Så har hösten äääntligen kommit till chicago också! Det är så häftigt att löven skiftar färg så sent här, gula träd tillsammans med pumpor osv i trädgårdarna är så mysigt och fint! Det är dessutom sjukt kallt här nu (under nollan imorse), så nu är det även min tur att byta ut shortsen mot långbyxor och koftan mot jacka!I söndags mötte jag upp Hanna och Manuel på noodles & company för middag. Efter det åkte vi till en Halloweenshop (vet fortfarande inte vad jag ska vara dock..) och efter det till tre stycken haunted houses utanför Schaumburg. Husen var väll inte jätteläskiga men det roligaste var inte själva husen utan att ha med Hanna, haha!! Jag och Manuel planerade att springa ifrån henne många gånger men fick aldrig riktigt tillfälle, tur det kanske!

Detta kan vara den mest creepy bilden jag har på min dator... en av clownerna som inte ville lämna hanna ifred, haha! Den andra clownen i bakgrunden håller på att blåsa upp en ballong till henne...som han senare spräckte. Alla läskiga creepy människor drog sig till Hanna vilket jag och manuel tyckte var sjukt kul, haha!

och såklart avslutades kvällen med froyo!

Igår hade jag class, precis som alla måndagar. Igår var vi dock inte på college utan på coroner's office (rättsläkars...kontoret? hehe) där vi lyssnade på en rättsläkare som berättade om sitt jobb, vi fick se en obduktion (dock inte live, men inspelad!) och kolla på lite case files (ytterligare en sak som låter bättre på engelska...brottsfall?filer?eh). Det var intressant men nä, rättsläkare är ingenting jag kommer bli!