Washington D.C

Här kommer äntligen (vet att ni väntat med spänning... hehe) inlägget om vår awesoooome weekend i USA's huvudstad!


Det hela började med att vi nästan missade flyget. Underskattade chicagotrafiken på fredagseftermiddagar lite och kom fram en halvtimme innan flyget egentligen skulle gå. Det var dock försenat men det visste vi ju inte innan, hehe. 


Väl framme åkte vi till Georgetown för att äta och tog en taxi för att se vita huset. Det var dock inte så imponerande och stort som vi trodde, vi var mer imponerade över denna byggnad, Eisenhower Executive Office Building!


På lördagen åkte vi dit igen för att se det i dagsljus. Detta är framför vita huset!


World War II memorial. Såklart var vi tvungna att få med Illinois på biiiild. 


Vita huset från baksidan

Manuel skulle bruncha med obama


Framför Abraham Lincolns memorial

Abraham Lincoln-statyn var enooorm


The Capitol. Vi gick upp i det runda "tornet", sjukt häftigt och fint!

Detta var precis så fint som vi hade föreställt oss!! Detta var helt klart den finaste och häftigaste byggnaden vi såg i D.C, sååå fint!

Jag var tvungen att lägga mig i gräset bara för att det var december och jättevarmt, hehe..


Manuel köpte en "brown paper bag" som såklart skulle vara med framför vita huset. Vi gick dit sammanlagt tre gånger haha, på fredag kväll var det sent så alla lysen var släckta så vi ville se det i mörker med ljusen tända på en gång också. Och i dagsljus såklart!

Manuel tyckte vi var lite för tråkiga att festa med så han bestämde sig för att ta med sin bruna papperspåse och festa med Obama istället.

På söndagen gjorde vi inget speciellt, vi hade avverkat de mesta sevärdheterna så vi gick mest bara runt. Och jag fick äntligen se FBI's headquarter!! Skulle vilja åka till FBI's academy i Quantico också men det får väll bli en annan gång. Hur som helst, bästa med hela resan!!