I ♥ CHICAGO

Igår besökte jag äntligen Chicago och det var SÅ JÄVLA GRYMT!! Finaste staden jag sett!! Det var sådana kontraster överallt - samtidigt som det är amerikas tredje största stad var det mysigt och fint och åååhhhh, älskar chicago redan! 

Jag, Larissa och Hanna började med att gå till "bönan", sen åt vi lunch på Panera och gick sen i 30 graders värme till Navy Pier. Där åkte vi upp i Ferris Wheel/"parishjulet" för att se utsikten (som också var oslagbar) och gick sen och köpte Ben&Jerry's. Efter det tog vi oss bort till Adler Planetarium för att se skylinen, innan vi gick tillbaka till bönan för att möta upp Larissas kusin och köpa Frozen yogurt och gå upp i Willis Tower. Efter att ha irrat runt på alla gator i typ en timme var allt hopp om att hitta en öppen froyo-kiosk som bortblåst och vi gick mot Willis Tower istället. Där fick vi reda på att det var 2 timmars väntetid så jag och Hanna bestämde oss för att gå mot tågstationen istället, där vi åt Taco Bell innan vi till sist tog tåget hem vid 20.30.

Jag hade en så himla fin dag igår och kan inte vänta tills nästa gång jag ska åka tillbaka till Chicago!! Dessutom var sällskapet mycket magnifico också, så sjukt att man kan ha så roligt och komma så bra överens med några man bara känt i någon vecka. iiiiih jag älskar allt med USA just nu!!!Postat av: annajina.blogg.se

Fina bilder! :)

2013-07-20, 10:07:13 - URL: http://annajina.blogg.se/
Postat av: annajina.blogg.se

Fina bilder! :)

2013-07-20, 10:07:14 - URL: http://annajina.blogg.se/
Postat av: LINN ★

Åh vad härliga bilder! :D

2013-07-20, 10:10:52 - URL: http://www.linnslifeee.blogg.se
Postat av: mergimtare ♛

Jätte fin blogg har du! ❤
– sugen på att göra ett bloglovinbyte?

2013-07-20, 10:14:10 - URL: http://meegiii.blogg.se
Postat av: KNULLA MIG

SÅÅÅÅ VACKER! ÄLSKAR<3

2013-07-20, 10:19:37 - URL: http://golddigger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: