Breckenridge, CO

Här, 1,5 månad senare (bättre sent än aldrig??) kommeeeeer inlägget om vår skidresa i Breckenridge, Colorado!!

På torsdagmorgonen tog vi vårt pick och pack och åkte till O'hare för att flyga till Denver.


I denver hämtade vi upp vår hyrbil, men när vi kom till uthyrningsfirman gav de oss en annan bil som var mycket större än bilen vi hade betalt för och så ny att den inte ens hade en registreringsskylt än!


Att se solnedgången och åka bland Rocky Mountains var minst sagt ganska häftigt!


Efter en snabb lunch i Denver och efter en två timmars lång bilresa till Breckenridge kom vi fram till vårt Bed & Breakfast, the Bivouac! Vi hade vårt eget rum och badrum men resten av ytan var gemensam. Vi var suuuupernöjda med vårt lilla stughotell, det var så himla mysigt! I det gemensamma rummet fanns soffor, en öppen spis och ett litet kök (som bara personalen använde dock), så det var där vi åt frukost. Utanför fanns även en jacuzzi! 


Första dagen, torsdagen vi kom dit, åkte vi inte skidor men hoppade rätt in i jacuzzin innan vi gick ut för att hämta upp vår skidutrustning, leta efter skidglasögon till mig och hanna, utforska breckenridge och äta middag.

Breckenridge var såååå mysigt!


Genom att Colorado är en av de två stater (även Washington) som legaliserat Cannabis hittade vi en cannabis-butik mitt i Breckenridge. Genom att Manuel är den enda av oss som är över 21 fick han ta med sig kameran in och knäppa bilder åt mig och Hanna som snällt fick vänta utanför (de tog id så fort man gick in genom dörren). 


Och här är lite gräs, inget märkvärdigt!


Nästa dag var det dock dags för skidor!!

Dessa bilderna är dock från både fredagen, lördagen och söndagen. Vi åkte skidor hela helgen och när vi kom hem badade vi i jacuzzin. Lördag eftermiddag när vi kom hem åkte Manuel och Hanna iväg till Keystone, skidorten en liten bit ifrån, och åkte skidor. Jag var dock för trött och stannade hemma och läste istället, hehe! Söndagen åkte vi dock dit allihopa och åkte skidor under dagen!


Bästa skidvädret hade vi dock inte... Varje morgon vi vaknade hade vi minst en decimeter snö som fallit under natten så backarna var inte de bästa precis.


Och ibland var köerna liiiiite väl långa.

På lördagen hade vi till och med snöstorm!

Måndagen var det dags att äta den sista goda frukosten (vi fick såååå god frukost varje dag!!) och åka tillbaka till Chicago igen.


Även om vi inte hade jättetur med vädret var det allt som allt en riktigt bra resa och något annorlunda mot vad vi har gjort förut! Tänkte säga att jag ser fram emot nästa resa med Manuel och Hanna men insåg precis att ungjävlarna lämnat mig i sticket och att de i skrivande stund SITTER PÅ STRANDEN I SAN DIEGO utan mig!!! THANKS.
Postat av: L-E

Häftigt, mysigt mä badtunna! Tack för uppdateringen!

2014-03-24, 22:11:28 -

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: